Nejprodávanější modely Fenix 8

Garmin Fenix 8 jsou v prodeji již 3 týdny. Dle očekávání je zájem o tyto chytré hodinky obrovský. Které varianty jsou však ty nejžádanější? Přinášíme stručný přehled nejprodávanějších modelů Fenix 8. Třeba to bude inspirace i pro vás, kteří své nové hodinky teprve vybíráte. 

První místo - Fenix 8 AMOLED Sapphire 51 mm

S velkým předstihem zaujímá první místo na pomyslném stupni vítězů varianta s velikostí pouzdra 51 mm, AMOLED displejem a safírovým sklíčkem. Nejvíc zaujala zákazníky barevná varianta Carbon Gray DLC s černým silikonovým řemínkem. S mírným odstupem pak Carbon Grey DLC s chestnut koženým řemínkem. Třetí místo momentálně bere verze Titanium s oranžovým řemínkem. Na své “konkurenty” se však dívá s větším odstupem.

Zákazníci preferují model 51 mm primárně kvůli větší výdrži baterie, a zároveň chtějí AMOLED displej, který je u modelu F8 jednoduše vynikající. Barevná varianta je samozřejmě o vkusu každého z nás, nicméně černá je univerzální barva, která vždy bude šik a nikdy se neomrzí. 

Garmin-Fenix-8-–-51-mm,-AMOLED,-Sapphire,-Titanium-s-Orange-min

Největší průměr preferují muži díky výdrži baterie. 

  1. https://www.garmin-brno.cz/zbozi/garmin-fenix8-51mm-amoled-black/
  2. https://www.garmin-brno.cz/zbozi/garmin-fenix8-51mm-amoled-sapphire-chestnut/ 
  3. https://www.garmin-brno.cz/zbozi/garmin-fenix8-51mm-amoled-orange/ 

 

Druhé místo - Fenix 8 AMOLED Sapphire 47 mm

Verze 47 mm s AMOLED displejem a safírovým sklíčkem zaujímá druhé místo v našem “Garmin Brno” žebříčku. I o tuto verzi je enormní zájem, na svého většího sourozence to ale nestačí. Zákazníci opět preferují dražší, ale lepší verzi sklíčka (Sapphire vs Gorilla Glass). Zároveň dávají přednost AMOLED displeji před variantou SOLAR, která disponuje transflektivním displejem. To stejné platí i u verze 51 mm. Jaké barevné varianty se nejvíc prodávají? Zde si první místo mezi sebe momentálně dělí varianta Carbon Grey Titanium s černým řemínkem a Titanium s oranžovým řemínkem. Na třetím místě, s poměrně větším odstupem, získává bronz verze Titanium s titanovým náramkem, ke kterému je v balení navíc i černý silikonový řemínek.

Garmin Fenix 8 – 47 mm, AMOLED, Sapphire, Carbon grey

Černá vévodí pánským žebříčkům.

  1. https://www.garmin-brno.cz/zbozi/garmin-fenix8-47mm-amoled-sapphire-black/ 
  2. https://www.garmin-brno.cz/zbozi/garmin-fenix8-47mm-amoled-sapphire-orange/
  3. https://www.garmin-brno.cz/zbozi/garmin-fenix8-47mm-amoled-sapphire-titanium/ 

Třetí místo - Fenix 8 AMOLED Sapphire 43 mm

Verze 43 mm je určena primárně pro ženy. Nutno dodat, že pokud se chce tato varianta Fenix 8 dostat na našem stupni vítězů výše, bude muset hodně “máknout”. Pro náš přehled nejprodávanějších modelů Fenix 8 je i zde typické, že se jedná o model AMOLED Sapphire. Zákazníky nejvíc zaujala varianta Soft Gold/Fog grey se silikonovým řemínkem. V těsném závěsu na druhém místě máme variantu Soft Gold/Limestone s koženým řemínkem a náhradním silikonovým řemínkem, který je součástí balení. Varianta Carbon Grey Titanium s černým řemínkem sice bere třetí místo, ale oproti Soft Gold je spíš “chudý příbuzný”.

Garmin Fenix 8 – 43 mm, AMOLED, Sapphire, Soft Gold

Oblíbená barevná kombinace dámského modelu Fenix 8 s béžovým řemínkem.

  1. https://www.garmin-brno.cz/zbozi/garmin-fenix8-43mm-amoled-sapphire-soft-grey/
  2. https://www.garmin-brno.cz/zbozi/garmin-fenix8-43mm-amoled-sapphire-limestone/ 
  3. https://www.garmin-brno.cz/zbozi/garmin-fenix8-43mm-amoled-sapphire-grey/ 

Za necelý měsíc prodejů můžeme říct, že verze s AMOLED displejem a safírovým sklíčkem zcela dominují. To stejné lze poznamenat i k verzím 51 mm a 47 mm. Čas ukáže, jestli do našeho žebříčku víc promluví verze SOLAR, levnější Glass nebo nás ve finále překvapí model Fenix E, který je cenově nejdostupnější.