Garmin představil nové ciferníky. Do hodinek si stáhnete Iron Mana i Baby Yodu

Společnost Garmin oznámila hned dvě relativně velké novinky. Rozšiřuje možnosti placení skrze funkci Garmin Pay a k tomu přihazuje řadu líbivých ciferníků, které vás pobaví ale i povzbudí k aktivitám.

Nové číselníky na hodinky Garmin

Přehled nových číselníků na hodinky Garmin.

Jistě víte, že k instalování nových aplikací a ciferníků do hodinek Garmin slouží obchod Connect IQ Store. Ten nabízí bohatý katalog užitečných funkcí rozšiřující možnosti hodinek, poskytuje ale i širokou paletu různorodých ciferníků proto, abyste si mohli vzhled svých hodinek měnit dle své libosti. Ne vše je zde ale zdarma. Za placený obsah nicméně nyní můžete platit i skrze funkci Garmin Pay.

Tuto zprávu společnost doprovodila i patřičným obsahem, který si můžete ve Storu společnosti nově koupit. Vyjma ciferníků s tématikou Marvelu, Star Wars a Porsche jde třeba o užitečnou aplikaci pro všechny ty, kteří používají produkty společnosti GoPro. Všechny tituly jsou navíc přímo od Garminu.

GoPro Camera Control

Právě aplikace GoPro Camera Control vám umožní přímo ze svého zápěstí ovládat kamery GoPro. Konkrétně můžete spouštět a zastavovat nahrávání nebo skrze titul pořizovat fotografie. Cena aplikace je 189 Kč.

Vzhled aplikace GoPro Camera Control na hodinkách

Vzhled aplikace GoPro Camera Control na hodinkách.

Ciferníky Disney

Jsou zde dva nové ciferníky, které představují Mickey Mouse a Minnie, kde jejich ruce ukazují čas. Mimochodem první hodinky s Mickey Mousem na ciferníku prodávala americká značka Ingersoll a to už v roce 1932. Najdete zde i tematiku Star Wars, kde se poloha Grogu neboli Baby Yody mění v průběhu dne, či Tonyho Starka v patřičně digitálním ciferníku. Cena za jeden ciferník je 159 Kč.

Nové displeje z dílny Disney

Nové displeje Disney.

Porsche

Jste-li fanoušky této automobilky, nabízí se použití hned tří různých ciferníků s odkazem na tuto legendární značku. Nechybí čistě digitální ciferník , nadčasový analogový  s představením světoznámého znaku společnosti či jiný analogový věnovaný klasickému designu 917 Salzburg. I zde je cena za každý jeden ciferník 159 Kč.

displeje porsche na hodinky Garmin

Nejde na obdiv novým displejem, jaká je vaše oblíbená značka aut.

TaylorMade

Ciferník TaylorMade je inspirovaný láskou ke golfu, kdy jeho pozadí odpovídá vzoru míčku TP5. Uživatelé dokonce mohou znovu prožít své poslední kolo zobrazením skóre přímo na svém zápěstí. I tady vyjde ciferník na 159 Kč.

NASA

Pokud máte rádi vesmír, tak si můžete do svých Garmin hodinek stáhnout tři ciferníky, které odkazující na NASA, tedy Národní úřad pro letectví a vesmír. Moon Walker je inspirovaný misí Apollo a astronauty, kteří poprvé vstoupili na Měsíc. Ad Astra obsahuje kolekci 24 snímků z teleskopu Jamese Webba, které se mění každý den nebo každou hodinu, což platí i pro ciferník All-Day Astronaut. Také tady zaplatíte za jeden ciferník 159 Kč.

displeje Nasa  na hodinky Garmin